Motorrider
   
 Motorrider

Ik besluit om nog maar een dag extra te blijven. Lekker luieren op het strand, zwemmen en eten. Dit is het Zwitserlevensgevoel denk ik. Dit had ik wel verdient na zoveel kilometers.

 
 Motorrider

De volgende dag neem ik afscheid van Milorad en zijn familie. Ik ben er super ontvangen en heb er een hele mooie tijd gehad.

 

 Motorrider

Na het afscheid rijd ik de weg 8 af in noordelijke richting. Deze weg is ongeveer 600 km lang maar zeer de moeite waard vanwege de erg mooie uitzichten op zee.

 

 Motorrider

Tegen de avond wil ik gaan kamperen op een camping. Deze is echter zo vol dat ik besluit om verder te rijden. Uiteindelijk toch weer in een hotelletje terecht gekomen.

 

 Motorrider

Tot Zadar rijd ik langs de kust over de 8. Daarna ga ik het binnenland in. Ook zeer zeker de moeite waard om te rijden.

Het wordt echter steeds grijzer in de lucht, ik moet zelfs mijn regenkleding aantrekken, zo warm als het gisteren was, zo koud is het nu.

Bij de meren van Plevice neem ik niet eens de moeite om te stoppen, het water valt met bakken uit de lucht.

 
 Motorrider

Na de middag kruis ik de grens met SloveniŽ. De regen houdt nog steeds niet op en de straten zijn kletsnat. Het achterwiel van de GS glijd weg over het zwarte gedeelte van een in de bocht liggend zebrapad. Ik kan het hele gevaarte nog net houden en ga niet onderuit.

In Granjska Gora pak ik een heel simpel pensionnetje.

 

 Motorrider

In de morgen rijd ik noordwaarts naar Oostenrijk om leden van motorgroep de BUDTJES te ontmoeten. Eerst ga ik nog naar de top of Austria, de Grossklockner.

 

 Motorrider

In See bij de Silvrettapas ontmoet ik mijn maten van MG de BUDTJES.

Samen met MG de BUDTJES maak ik nog een mooie passentoer door de Alpen.

 

 Motorrider
Timmelsjoch.

 

 Motorrider
Penserjoch

 

7

[intro][1][2][3][4][5][6][7][8][Foto's]

[HOME travelstories]